VD i Örebro

Nu söker vi en ledare med starkt kunnande, engagemang och resultatfokus. Vi erbjuder dig en utmanande ledarroll i ett väletablerat företag där du ges möjligheten att i stor utsträckning påverka framtida tillväxt.

"Asplunds Bygg i Örebro AB är ett lönsamt bygg- och entreprenadföretag som har haft god tillväxt de senaste åren. Asplunds är ett anrikt företag som är välkänt på Örebromarknaden med ett starkt varumärke och en gedigen historia och kunnande inom bygg och entreprenad.

Då nuvarande VD lämnar sin post söker man en ny VD med ansvar att driva
fortsatt utveckling av bolaget och skapa tillväxt med god lönsamhet.

Inom koncernen samarbetar cirka 160 personer med att utveckla och driva verksamheten framåt. Totalt omsätter vi närmare 900 miljoner kronor"

Din roll och arbetsuppgifter

Asplunds Bygg i Örebro har en ambition att hela tiden förbättra och utveckla verksamheten. Genom aktiv bearbetning av marknaden lokalt och genom samarbete inom Asplundsgruppen, strävar bolaget mot att vara ledande inom byggbranschen.

Som VD för Asplunds Bygg i Örebro har du det övergripande ansvaret för verksamheten i Örebro innefattande fullt resultatansvar, personalansvar, verksamhetsutveckling och att driva verksamheten mot uppsatta mål. Du arbetar nära ekonomichef och dina tre projektledare i det vardagliga arbetet men har även nära dialog med VD på Asplunds Bygg i Mellansverige.

Du förväntas driva och utveckla affären i Örebro genom nätverk och relationer samt följa utveckling inom branschen för att proaktivt identifiera möjligheter, utmaningar samt konjunkturförändringar.

Som VD för Asplunds Bygg i Örebro har du en naturlig plats i ledningsgruppen för Asplundsgruppen tillsammans med VD Asplunds Mellansverige, platschef Jönköping och ekonomichef. VD i Asplunds Bygg i Örebro rapporterar direkt till styrelseordförande.

Din profil

Vi söker en person som har erfarenhet av liknande uppdrag, att utveckla en välskött och lönsam verksamhet med målet att skapa utveckling mot ökad tillväxt. Vi tror att du är en erfaren ledare med ett stort intresse för att utveckla bolag och människor.

Du är en person med strategiskt tänk i kombination med att du operativt driver frågor framåt med engagemang och intresse för såväl verksamheten och affären. Du har en bakgrund och en gedigen kunskap från byggbranschen och har ett nätverk inom Örebroregionen.
Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

 

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 18 februari 2018. Se vidare på adress http://www.mercuriurval.com/sv-se/Opportunity/?jobadid=51985&refno=SE-12736

Mercuri Urval ref.nr SE-12736.
Vid frågor kontakta Magnus Wikström på 019-19 68 13 eller
Nicklas Jungander på 019–19 68 05.